Halloween-Berättarna: Från lek till skrivning!

29,00 kr

Gör Halloween magisk och interaktiv i klassrummet! Med den berättarleken kan du inspirera dina elever att utveckla sina berättarfärdigheter på ett roligt och kreativt sätt.

Eleverna klipper, limmar, står upp, berättar och skrattar – detta material hjälper till att hålla dem aktiva och energiska!

Aktiv bildstöd: Många elever har svårt att komma på berättelser själva, men bilderna på tärningarna kan hjälpa till att väcka deras fantasi!

Paketet innehåller:

  • Roliga Tärningsdesigner: Inkluderar allt du behöver för att skapa tärningar i två storlekar – en stor för yngre elever och en mindre för äldre elever. Perfekt för att passa olika åldrar och färdigheter!

  • Inspirerande Instruktioner: Enkla steg-för-steg-instruktioner för att hjälpa dina elever att skapa sina egna spännande Halloween-berättelser.

  • Engagerande Gruppaktivitet: Främja samarbete och interaktion i klassen! Eleverna kan dela sina berättelser och ställa frågor för att hjälpa varandra att berätta mer.

  • Kreativ Skrivövning: Använd materialet som en rolig skrivövning där eleverna kan utveckla sin fantasi, språk och berättarförmåga.

Varför välja den Halloween Berättarlek?

  • Flexibilitet: Passar både för skrivövningar och som en interaktiv berättarövning och därför passar till olika åldrar och nivåer och även miljöer: klassrum, fritids och även hemma. 
  • Kreativitet: Uppmuntrar till kreativt tänkande och fantasi.
  • Stöd för Lärande: Stärker språkutveckling och kommunikationsfärdigheter på ett roligt och engagerande sätt.

 

Sätt sprätt på Halloween-stämningen i klassrummet och gör berättande till en festlig aktivitet!

Antal filer: 1
Filformat: pdf
Rekommenderad programvara: Acrobat Reader